__________/\___\o/_________

Maincoon

Vores Maine Coon hanner hælder lidt til den brune side, det vil sige:

Ec. Cozy Farm Lucifer, bruntabby, stor tung og lang kat, han har 26 Best in Show, selv som 8 år kan han stadigvæk. Han er far til nogle flotte katte,  både her i Danmark og i Udlandet. Hans søn:

Ec. Cozy Farm True Type, som er brunmakreltigret, er også en stor og tung kat, med store tufser på ørene. Han har også 18 Best in Show, han har også som sin far, nogle flotte kattebørn her i Danmark.

W.W.2000. Hopeless Tribes Hurricane Cooler er bruntigret med hvid, han har 5 Best in Show som killing/ungdyr. Næste trin er den åben klasse, men der lang vej, da han jo ikke er så gammel.

W.W.98. Ep. Milinockets Daniel Boone, bruntabby, stor super lækker kastrat, med et herlig sind. Som vores andre katte har han også mange Best in Show.

Ep. Løvehulens Napoleon, sølvtigret med hvidt, er en gammel kending på 12 år. Han har været på udstillinger 150 gange. Han kan stadigvæk som pensionist, da han er en klog gammel rad der er ekspert i at åbne køleskabet og  tage hvad han vil. Derefter forlader han åstedet, som om at det er helt i orden.

Vores Maine Coon hunner er tortie og det er:

GIC. Milinockets Annie Oakley en bruntortie hun. Super dejlig i type, som også har en fantastisk udstillings karriere.

IC. Milinockets Eau-Claire også bruntortie. En stor hun  med en masse personlighed, som hun giver videre til sine killinger.

Cozy Farm Poison Ivy, også bruntortie. En medium hun, der har lavet et flot kuld med Lucifer.

Lorycoon Tilly Trotter bruntabby-hvid hun pæn lang kat, der videregiver nogle gode længder fra sig. Hun er importeret fra USA.

EC. Cozy Farm Heart Break, bruntabby kastrat hun. Hun er for tiden vores kastrat på udstillinger og det klarer hun også rigtig flot. Hun har som sin familie et dejlig temperament, hun er søster til True Type.